Калъф/протектор за автомобилен ключ (за автомобили с безключово запалване) Silent Pocket

 79,90 лв. 
SPS-FGGC
В наличност
+
Добави в wishlist
безплатна доставка над 50 лв.

Поръчки в рамките на деня ще бъдат изпратени до 24 часа.

Описание

Колата ви може да бъде отключена или открадната от крадци, ако нямате подходящ защитен калъф за вашия автомобилен ключ (за автомобили с безключово стартиране)! Причината за това е че съвременните интелигентни ключове, излъчващи постоянен RFID сигнал към автомобила, са уязвими на атаки от хакери и крадци, което им позволява да имат достъп до колата ви, включително да я стартират и откраднат. Специалният калъф за ключове Silent Pocket блокира този постоянен безжичен сигнал, като той не е може да бъде прочетен/усилен от крадците и предотвратява отключването и запалването на автомобила.


RFID блокиращия калъф за автоключ е задължителен предпазен аксесоар за всеки притежател на автомобил с безключово палене. Подходящ е и за компании, притежаващи автомобилен автопарк и желаещи да предпазят бизнеса си от кражба на автомобили. В световен мащаб много РЕНТ-А-КАР компании са оборудвани със Silent Pocket калъфи, даващи спокойствие на всички техни клиенти.

 

Характеристики на Silent Pocket калъф:

  • Изработен от премиум водоустойчив материал
  • Дизайн с прегъване и закопчаване, за по-голяма компактност + допълнително "ухо" за закачване на ключодържател 
  • 13.3 X 10.2 см (затворен: 10.5 х 6.5 см), тегло: 25 гр.
  • Комфортно събира 1 стандартен автоключ + 4-5 допълнителни ключа (за дома и офиса)
  • Разработен да блокира сигнала за всички автомобили от Северна Америка (315 MHz) и Европейски, Японски, Азиатски автомобили (433.92 MHz).


Патентованите продукти на Silent Pocket (Faraday Cage, Key Fob Guards) се състоят от уникално магнитно радиочестотно (RF) уплътнение и комбинация от най-добрия екраниращ материал за радиочестоти, направен изключително за Silent Pocket. Проведени са редица тестове на продукта, като например:

Калъфите за сигурност Silent Pocket® са предназначени да блокират излъчваните електромагнитни полета, като по този начин подобряват сигурността на персоналните електронни устройства като мобилни телефони, IPAD, таблети и т.н. Калъфите са тествани от Военния технически институт, клон на Националната агенция за сигурност на Чешката република. Резултатите показват, че калъфите SilentPocket® осигуряват безопасна защита на електронните устройства в широк честотен обхват (средно 60 dB в честотната лента 500-1000 MHz, 41 dB при f = 4,3 GHz и 36 dB при f = 4,4 GHz). Подробните резултати са описани в пълния отчет. Калъфите SilentPocket® ефективно блокират електронните сигнали към и от други електронни устройства.