Уважаеми клиенти, очакваме ви в нашия шоурум в гр. София на ул. Петър Протич 31 – партер всеки ден от понеделник до петък – 09.00 – 18.00 ч.
Работим за Вас при спазването на всички санитарни изисквания.

MAG-LITE

Фенерите на MAGLITE имат дълга история, всеки фенер носи своята, а сега, с помощта на Асанте, Вие можете да започнете Вашата. Всичко, което трябва да направите е да изберете перфектния за Вас фенер на MAGLITE.

Всеки има своя собствена причина за избора на MAGLITE фенер. Може би това е баща Ви, който държи един в колата си или приятел, който винаги носи фенер със себе си.
Каквото и фенерче да Ви е необходимо, MAGLITE винаги може да Ви предложи подходящ модел. Вече имате възможността да притежавате фенер с най-новата LED технология!

Фабриката на MAGLITE е отворила врати през 1979 г. и до днес не спира да създава фенери с отлично качество за всеки вкус и нужда. Продуктите ни се използват от потребители по целия свят - служители на реда, военни, както и обикновени хора. Всеки един от тях има своя собствена Mag история за избора си на фенерче.

Сега е моментът да напишем и Вашата. Нека да започнем с намирането на перфектния за Вас продукт от семейството на MAGLITE, който отговаря на персоналните Ви нужди.

Асанте Ви предлага както акумулаторни, така и големи, средни и компактни фенери. Може да намерите и специални фенери и тактически фенери, както и аксесоари и консумативи за всички модели фенери на MAGLITE.
1 2 3 4 5