Точило за ножове AnySharp Editions, жълто

 36,00 лв. 
ASKSEDOCH
В наличност
+
Добави в wishlist
безплатна доставка над 30 лв.

Описание

ОРИГИНАЛЪТ!

Точилото AnySharp възстановява ножовете безопасно и предпазва ръцете от нараняване. Само няколко леки плъзвания и ножът е като нов.

AnySharp е с патентована мощна система за закрепване и безопасна работа. Мощният вакуум осигурява сигурно закрепване към всякаква гладка повърхност, като по този начин ръцете ви са на безопасно разстояние.

Шлифованите с диамант пластини от волфрамова сплав могат да заточват и ножове с назъбени остриета.

Не изисква специални умения - всеки може да получи отлични резултати!Оптималният ъгъл за заточване на стоманен нож с добро качество е 20 градуса. AnySharp е предварително настроен на 20 градуса, за да даде перфектен ръб всеки път. Получаването на постоянен ъгъл с камък за заточване е трудна и квалифицирана работа, но AnySharp позволява на всеки да получи професионални резултати без никакво обучение.
След като сте фиксирали AnySharp на работната повърхност, можете да заточвате ножовете лесно и безопасно само с една ръка. Всичко, което трябва да направите, е просто да изтеглите леко острието през остриетата от волфрамова сплав 3 или 4 пъти, за да получите супер остър режещ ръб.

Не забравяйте, че е необходим много лек натиск с AnySharp и да избършете ножа преди употреба!

 

 

 

 

Изтеглете брошура от тук (PDF 5 692 KB).

Производител: AnySharp, Великобритания
Страна на произход: Китай
Официален вносител за България: 10х ЕООД