Уважаеми клиенти, във връзка с предстоящите празници, направените поръки след 17ч на 25.04.2019г ще бъдат обработени и изпратени към Вас на 02.05.2019г.

Електрически самобалансиращ скутер Airwheel S3

 3 590,00 лв. 
S3-WHITE&BLUE
В наличност
+
Добави в wishlist
безплатна доставка над 30 лв.

Описание

S3 - Бъдещето на личния транспорт

Airwheel S3 не само съчетава нови технологии и наука, но е и изключителен с материалите, използвани за направата му. Рамката е изработена от лека магнезиева сплав, която придава изключителна здравина. Технологията за обработка на материалите е на нивото в автомобилостроенето. Всичко това допринася за вашата безопасност и удобство.

 
Безопасно каране с двойно осигуряване
 
 
 
 
 
 
Оборудван с два стабилизиращи чипа, подкрепени от използването на софтуер, базиран на системи, използвани в авиацията, гарантиращи безопасността и стабилното шофиране.
Използван е
модерен процесор, с тактова честота 1024 fps.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Интелигентната система за управление на батерията и интелигентната система за защита на захранващия блок, не само изчисляват прецизно количеството електричество  и зареждат / разреждат, но също така осигуряват защита по ток, напрежение, температура и прексъсване на връзката.
 
S3 има вградена интелигентна система за балансиране, за да поддържа баланс, използваща принципи за контрол от аерокосмическата индустрия, софтуер с размит алгоритъм и жироскопсна система. Системата прецизно изчислява данните в реално време и дава обратна връзка към елементите. S3 разполага с бързо време за реакция от 0,03 секунди, фино настроено за моментно и интуитивно управление. S3 е оборудван с две супер широки ChengShin гуми, с изключително широка контактна повърхност  за по-добра стабилност при шофиране, за да ви осигури безпрецедентен пробег и вълнуващо шофиране.
 
2 wheel unicycle
 
 
 
 
 
 Формата на ръкохватките е оформена така, че да се сведе до минимум рискът от нараняване на ръцете в случай на челен удар


 

 

 

 

 

 

 

 

Пълна оптимизация на мощността за удължаване живота на батерията

Към акумулатора на S3 е добавен прекъсвач, който при изключване прекъсва цялата система за захранване - захранващия източник, интелигентния чип, електрическата машина и осветителните тела.
В същото време високата степен на разряд значително намалява времето за зареждане на батерията, като удължава живота й до 2 години. Освен това, по този начин значително се повишава времето за съхранение на акумулаторите - 1.5 пъти по-дълго от времето за съхранение на обикновените батерии.

Оригинална японска Li-ion батерия

Батерията има многобройни цикли за зареждане, 3,8 пъти повече и 2,9 пъти по-голям живот на обикновените Li-ion батерии, незапалима и екплозивоустойчива.

 airwheel s3 scooter

 

 Иновативни системи за безопасност

 ОГРАНИЧИТЕЛ НА СКОРОСТТА

 За да се предотвратят наранявания, причинени от превишаване на скоростта,
 Airwheel има зададена максимална скорост. Когато скоростта надвиши 12 км / ч, предният край на педала ще се покачи постепенно,
а когато скоростта надвиши 16 км / ч, педалът ще застане под ъгъл от 10 ° спрямо повърхността, което ще ви спре да се накланяте допълнително, за да ускорите.
 

 ЗАЩИТА ПРИ НИСЪК ЗАРЯД НА БАТЕРИЯТА

 Когато нивото на заряда падне под 15%, всичките четири светлини ще мигат и зумера ще сигнализира. Предният край на педала ще потъне, за да ви принуди да забавите и в крайна сметка да спрете. Моля, не се опитвайте отново да карате, в противен случай може  да   претърпите внезапна загуба на мощност и да паднете.
 
 

 ЗАЩИТА ОТ ПРЕОБРЪЩАНЕ

 Когато Airwheel се наклани над 45 ° настрани, например ако се обърне, системата за управление ще активира защитата от преобръщане.
 Двигателят ще спре незабавно, за да предотврати нараняванията.
 
 
  ЗАЩИТА НА БЕЗОПАСНОСТТА
  Когато нивото на мощността падне под 15%, всичките четири светодиода светват и зумерът ще изсвири. Когато защитната функция за накланяне е активирана, зумерът ще издаде дълъг звуков сигнал, а светодиодният индикатор на бутона за захранване ще мига 
  непрекъснато.
 
 

S3 схема

electric self-balancing scooter

Основни материали

Магнезиева сплав+алуминиева сплав+Lexan поликарбонат

Цветове

Сребрист мат+ Порцеланова бяло+Полупрозрачно небесносиньо+Оранжев

Характеристики

  • Височина:1280мм Широчина:613мм Дължина:587мм Тегло:22.4кг

    self-balancing electric scooter

Максимална скорост

~18км/ч (Сигнализация при 12км/ч)

Максимален ъгъл на изкачване

~15 Градуса

Товароносимост

120кг

Височина на водача

1.5м~2.1м

Капацитет на батерията

520Wh

Време за зареждане

520Wh: ~180 минути

Зарядно напрежение

AC100-240V 50-60Hz

Светлини

2 бр. предни светлини
2 бр. задни стоп светлини
2 бр. амбиентно осветление

 

Ръководство за употреба може да изтеглите от тук.

Декларация за съответствие, изтеглете от тук. (JPEG 622KB)

 


 
 
Производител: Airwheel Technology Holding ( USA ) Co., Ltd.
Страна на произход: Китай
Вносител: 10х ЕООД