IP камера IROAD CP-330P

 229,00 лв. 
CP-IC-330P
В наличност
+
Добави в wishlist
безплатна доставка над 30 лв.

Описание

 

Смарт  Жична/Безжична IP Камера

  • Удобна и лесна инсталация за три минути
  • Изображение с HD висока резолюция
  • Жична/Безжична дистанционна свързаност (видео и двупосочна гласова комуникация)
  • Инфраред сензор – за по-добро нощно наблюдение
  • Преглед и запис в реално време през смартфон
  • Детектор за влизане с взлом и алармена функция

Защитете вашето семейство и вашите ценности с IROAD IP CP камерата. Може да наблюдавате какво се случва в дома ви по всяко време приз компютър, лаптоп или смартфон.

Камерата осигурява двупосочна гласова комуникация чрез вградените микрофон и говорител.

Удобна и лесна инсталация в рамките на три минути.

Свържете захранването -> свържете интернет кабела -> инсталирайте приложението -> регистрирайте се -> наблюдавайте

IROAD IP CP осигурява кристално видео изображение с висока HD резолюция чрез широкоъглен обектив и висококачествен сензор и поддържа Н.264 кодек – най-добрата технология за компресия.

За ясни изображения нощно време IROAD IP CP е оборудвана с 16 IR LED сензора. По този начин имате чисто изображение и в най-тъмните нощи.

Чрез приложението може да увеличавате и намалявате изображението в реално време, за да видите по-добре обекта, който ви интересува.

За да нямате мъртви точки в наблюдаваната зона, камерата е снабдена с висококачествен мотор, благодарение на който можете в реално време да я въртите нагоре, надолу до 120 градуса и наляво, надясно 360 градуса.

IROAD IP CP има слот за SD карта памет до 64GB. При поставянето й, може да правите записи в реално време. Когато картата се запълни, най-старите записи се  изтриват и се записват нови.

Инсталирайте си приложението „IROAD CP“ от Android Market или App Store, за да имате достъп до камерата по всяко време и от всяко място. През телефона може да правите различни настройки и записи.

IROAD IP CP има функция за регистриране на влизане с взлом и изпращане на алармено съобщение на телефона, имейла или да направи запис през FTP.

 
Ръководство за употреба може да свалите от тук. (267KB)
 

Производител: Jaewoncnc Co., Ltd, Корея
Страна на произход: Китай
Вносител: 10х ЕООД