ARMYTEK

ARMYTEK

Да започнем от средата. Armytek Optoelectronics Inc. е регистрирана в началото на 2010 г. в Онтарио, Канада.

Но всичко започнало много по-рано. От 2007 г. са участвали в повече от 50 международни изложения на различни континенти с иновативните си продукти. Днес продуктовата гама се състои от 32 модела и 12 вида оригинални аксесоари, които са представени вече в 75 страни по света, но в най-близко бъдеще ще бъдат пуснати още 21 нови модела фенери, които като цяло ще покрият всяка значима сфера. Armytek има множество патенти по цял свят.

Armytek разбива митовете. Без повече компромиси. Забравете всичко, което сте знаели за фенерите досега. И така, какво отличава Armytek от другите компании?

• Канадски производител и собствена фабрика.
• Проектиран специално за вашите нужди.
• Екип от учени и инженери, ангажирани във военната и космическата индустрия.
• Най-добрите и изпитани компоненти от САЩ и Япония.
• Особено внимание към издръжливостта и технологиите, а не само към външния дизайн.

Мисията на Armytek е да предостави на хората най-надеждната и технически усъвършенствана светлина в света.

Как са го постигнали?

Armytek проявяват интерес към LED осветлението през 2007 г. и като всички – стават негови активни потребители заради ефективността и удобството. Но европейски и американски компании, присъстващи по това време на LED пазара, предлагали скъпи и консервативни продукти, като от години, макар и надеждни, стояли зад световния прогрес. От друга страна, китайските производители произвеждали красиви и модерни продукти на разумна цена, но те били технологично „сурови“ в много аспекти, тъй като за тях външният вид и повторните продажби са много по-ценни от качеството и издръжливостта в продължение на години. Те обикновено копират външния вид на продукта, използвайки местни компоненти и обявяват същите характеристики като в прототипа, но по-евтино и по-хубаво. Това било проблем.

Armytek решават да променят това и казват за себе си:

  1. Събрахме международна група разработчици от Канада и Европа. Състои се от най-добрите учени, инженери и дизайнери от военната, авиационната и космическата индустрия. Те работят усилено, за да създадат най-иновативните и технически усъвършенствани фенерчета в света. Удивително е, че тайните военни технологии могат безкомпромисно да служат на човечеството. Всъщност само такива хора могат да намерят предполагаемите проблеми в дизайна, оптиката, електрониката и захранването. Нашите инженери никога не се съгласяват на компромиси и се стремят да усъвършенстват всеки детайл, да намерят най-добрия материал – и могат да го направят благодарение на големия опит и неизменния стремеж за постигане на съвършенство.
  2. В продължение на много години ние трупахме опит и задълбочено проучвахме реалните изисквания на крайните клиенти, които искаха да получат качествена и надеждна светлина. Говорим за военни и специални части, ловци и водолази, спасители и пожарникари, спелеолози и мотористи – всички ентусиазирани и взискателни хора. Като потребители на LED светлини, ние не се интересуваме от „сухия“ списък с ненужни параметри, които производителите смятат за смислени. Продуктът, от който се нуждаем, трябва да отговаря на нашите реални изисквания и да обхваща функциите, които са ценни и уникални специално за нас.
  3. За да създадем надеждни осветителни продукти, ние напълно отказахме да прилагаме китайски компоненти от вътрешния пазар, т.е. евтини аналози на известни марки. Решихме да внедрим в нашите продукти само най-добрите светодиоди и авангардна електроника, произведени в Япония и САЩ, за да постигнем революционни и безпрецедентни резултати. Създадохме първото си тактическо фенерче „Predator“ от самото начало и то събра в себе си множество иновативни решения (в които в началото много хора дори отказаха да повярват). Прескачайки напред, можем да кажем, че китайските производители дори не са успели да възпроизведат нашите технологии, използвайки евтини компоненти, така че просто са копирали имената му без реално внедряване в продуктите (например Firefly Technology). Междувременно започнахме тестове на Predator в тежки условия на горещи пустини на САЩ и студове на Северна Канада.

  4. През 2009 г. взехме стратегически правилно решение да отворим собствена фабрика в Китай. Тя беше създадена, за да ни даде възможност да предоставим на нашите клиенти по целия свят здрави и потопяеми високотехнологични фенерчета на най-добри цени и в най-кратки срокове. Страхотните характеристики на нашите светлини се потвърждават от години от измерванията на рецензентите, мненията на реални потребители и положителните отзиви на специалните части. Днес нашето производство е 6-етажна сграда, съдържаща всички съвременни производствени мощности, висок клас оборудване, свръхнадеждни материали и специална система за контрол на качеството.

  5. Името ни „Armytek“ не е избрано случайно. Това е отражение на основната идея: армейските изисквания към надеждността на нашите продукти и най-новите световни технологии, които се използват. Ето един невероятен факт – когато използваме най-модерните технологии на ръба на възможностите, ние откриваме истинското инженерно изкуство – за да намерим идеалното решение, което ще даде възможно най-високите характеристики, ценни за всяка група клиенти. Клонове на нашата корпорация са разпръснати по целия свят. Това е така, защото малка група професионалисти се превърнаха в солиден екип от съмишленици, активни и амбициозни. Ние сме напълно сигурни в резултата, който постигаме и наистина се интересуваме от това, което правим за вас.

Тези предимства, които ни отличават от нашите конкуренти, ни позволиха да влезем в новия етап в развитието и да заемем достойно място на пазара на LED осветление. Ние успешно поддържаме продажбата на нашите продукти, произведени с модерни технологии.

През последните няколко години установихме контакти с клиенти от повече от 75 държави. Armytek основава партньорството си на доверие и се опитва да задоволи и най-смелите изисквания на своите клиенти. Постоянната и непрекъсната обратна връзка ни позволява да реагираме бързо на нуждите на клиентите и да подобряваме продуктите си всеки път, надминавайки себе си.

Екипът ни е изцяло целенасочен, което ни позволява да гледаме напред уверено и не само да вървим в крак с времето, но и да задаваме насоките.

Филтри
на страница

19 продукт(а)