Джобен нож Boker Solingen Annual Damascus 2021

1132021DAM
Наличен продукт
639,00 лв.
+
Добави в любими
Безплатна доставка при поръчка над 80.00 лв.
Гарантирано качество на нашите продукти.
Възможни са разлики между цените на сайта и физическите магазини.

Описание

Изборът за Boker Annual Damascus 2021 беше популярния нож Boker Trapper Uno, който е идеален спътник в ежедневието поради изключително тесния си дизайн и който дължи името си на американските рейнджъри от епохата на заселниците. В традиционната версия ножът е оборудван с горен и долен болстер, докато Trapper Uno е без болстер в края на дръжката.
Благородната колекционерска версия е оборудвана с острие от неръждаем дамаск на Чад Никълс, изковано ръчно по модела Ripple. Отваря се чрез жлеб за нокти и не се заключва. Необичайните чирени на дръжката са изработени от местно кленово дърво, което има уникална напречна шарка на ивици. В комбинация с декоративните месингови болтове това създава цветовете на град Солинген. Върху болстера на предната част на ножа е изобразен и добре познатият герб на града.
Докато двата кръстосани меча имат за цел да подчертаят значението на Града на остриетата като място на произход на висококачествени прибори за хранене, котвата се счита за символ на свети Климент, който от X век се почита като покровител на града. Ръчно изработена в манифактурата за ножове Boker в Солинген и строго ограничена до 999 бройки за целия свят. С благороден плаващ дисплей, сертификат за автентичност и индивидуален сериен номер.

Тип: джобно ножче
Обща дължина: 18,80см
Дължина на острието: 8,30 см
Дебелина на острието: 2,50 мм
Тегло: 69,00гр
Материал на острието: Дамаска стомана
Материал на дръжката: Клен
Отваряне: Ръчно с жлеб за нокти
Тип заключване: Slipjoint
Произведено в: Солинген, Германия

Характеристики

Марка:
BOKER Solingen
Материал:
  • дърво
  • дамаска стомана
Цвят:
син
Опаковка:
  • луксозна картонена кутия
Производител:
  • Heinr. Boker Baumwerk GmbH, Германия
Страна на произход:
  • Германия
Вносител:
  • 10х Трейд ЕООД

Доставка