Джобен нож Deejo Deejo 37g, Ebony

1GB000004
Наличен продукт
139,00 лв.
+
Добави в любими
Безплатна доставка при поръчка над 80.00 лв.
Гарантирано качество на нашите продукти

Описание

Всички нюанси са в черно - наситеното черно на абаносовото дърво деликатно се съчетава с матовочерните отблясъци на титана.

Изключително лек нож от неръждаема стомана Z40C13 с черно титаниево покритие. Острието е с лайнерлок система за заключване. Клипс за колан. Дръжка от абанос.

Абаносовото дърво, което украсява дръжката на този нож Deejo, е истинска ода за дълбокото черно. Този изключителен дървесен вид се отличава с това, че е практически неподатлив на околната влажност. По този начин той се превръща в най-плътната, най-устойчивата и най-ценната дървесина, идеална за този великолепен нож.

Получено чрез фиксация на черен титан върху основа от неръждаема стомана, това покритие има двойно предимство. Първо, то подсилва устойчивостта на повърхността на удари и драскотини, и второ, подчертава елегантните линии на ножа ви, като предлага фини матови черни отражения. Дискретно покритие par excellence, стоманата придобива лека патина с годините, за да подчертае още повече това красиво изделие.

В Deejo сме убедени, че най-добрият нож в света е този, който ще използвате всеки ден. За тази цел сме измислили нашите леки, ултралеки ножове, без компромиси с размера или материалите, които ви позволяват да вземете със себе си само най-важното: удоволствието от перфектния разрез.

Наречен по теглото си, вашият нож Deejo тежи само 37 г!

Но това не е всичко: лесен за носене, за използване, за приемане, Deejo излиза извън рамките на ножа, като предлага възможност за "татуировка": татуирането на вашия нож, както бихте татуирали кожата си, означава да предложите на този вече личен предмет изцяло ново измерение: неговата идентичност.

Deejo, Това е историята на един предмет, който е всичко друго, но не и аксесоар, който носи на острието си духа на своя собственик.

Както всеки нож, ръбът на острието на ножа Deejo се износва при употреба. За да поддържате перфектно острие, е препоръчително редовно да заточвате острието на ножа Deejo. Използваме неръждаема стомана Z40C13, достатъчно твърда, за да поддържа перфектно острие с течение на времето, и достатъчно мека, за да можете лесно да заточвате ножа си отново. Ножът Deejo може да бъде заточен с помощта на точилен камък, точилна стомана или комплект за заточване. Внимавайте да не повредите естетиката на острието по време на тази операция.

СПЕЦИФИЧНИ ПРЕПОРЪКИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ: измивайте ръчно ножа Deejo с влажна гъба, като избягвате абразивната страна на гъбата. Тези ножове Deejo не могат да се мият в съдомиялна машина, така че рискувате да повредите непоправимо артикулационната система на ножа.

Материал : Z40C13
Тегло : 37 грама
Дължина в затворено положение : 11 см
Дължина в отворено положение : 20,5 см
Дължина на острието: 9,5 см
Дебелина: 0,9 см

 

 

Характеристики

Марка:
DEEJO
Материал:
  • неръждаема стомана
  • дърво
Цвят:
черен
Производител:
  • Coriolis, Франция
Страна на произход:
  • Китай
Вносител:
  • 10х Трейд ЕООД

Доставка