Кабел за паркинг режим MIO Smart Box III

Изчерпан
Кат. номер
5413N6310007
79,00 лв.

Вземете безплатна доставка при поръчка над 80 лв.

Гарантирано качество на нашите продукти

Характеристики
Марка MIO
Цвят черен
Материал пластмаса
Опаковка картон, кутия
Страна на произход Китай
Производител MITAC Corp, Тайван
Вносител 10х ЕООД
Пол дамски, мъжки, унисекс
Описание

Mio MiVue ™ Smartbox е малко и интелигентно устройство, което ще захранва вашия видеорегистратор Mio дори след изключване на двигателя.
Най-големият недостатък на повечето видеорегистратори на пазара е вградената батерия с нисък капацитет, която позволява не повече от час непрекъсната работа без захранване от 12V или от USB гнездо в колата. Mio MiVue ™ Smartbox решава този проблем по много прост и интелигентен начин.
Mio MiVue ™ Smartbox се включва директно в електрическата инсталация на автомобила, заобикаляйки запалването. Дори да изключите двигателя, вашият видеорегистратор все още ще получава захранване. Той е идеален за всички потребители на видеорегистратори, които искат да се възползват от режима на паркиране, когато не са в колата.
Режимът за паркиране е уникална характеристика на някои модели на видеорегистраторите Mio MiVue ™. Той позволява да се регистрират изображения при засичане на движение пред автомобила или в ситуации на внезапна вибрация (удар или вандализъм). Режимът за паркиране стартира записа въз основа на предпочитанията на потребителя (ниво на чувствителност). Това спестява място на картата с памет и потребителят получава само записите, които са от решаващо значение.
Mio MiVue ™ Smartbox е интелигентно устройство - трайното натоварване на акумулатора на автомобила (особено в по-студените месеци) ускорява изчерпването му. Mio намери решение на този проблем.
Mio MiVue ™ Smartbox може да се регулира така, че да отговаря на електрическата инсталация както на леки автомобили (12V), така и на камиони (24V). Освен това можете да зададете максималното време за работа между 6 и 24 часа (6/12/24 / off) - колата ви ще стартира без проблеми дори след цяла нощ в режим на готовност.
Mio MiVue ™ Smartbox е съвместим с всяко устройство с мини USB порт.

Основни характеристики:

• Захранване в режим на паркиране - поддържа режим на паркиране на Mio MiVue ™ видеорегистратори при изключен двигател. Предотвратява изчерпването на акумулатора на автомобила.
• Може да се регулира така, че да отговаря на електрическата инсталация както на леки автомобили (12V), така и на камиони (24V).
• Mio MiVue ™ Smartbox е съвместим с всяко устройство с мини USB порт.

Технически характеристики:

• Входно напрежение: 12-24V
• Изходно напрежение: 5V
• Изходен ток: макс. 2A
• Гранична стойност: 12.0V / 12.2V / 12.4V / 12.6V
• Размери 68,3 x 42,3 x 24,9 mm

Съвместим със следните видеорегистратори:

Оценки и отзиви
Оставете мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация
Ще харесате също