Продуктови филтри Продуктови филтри

AKINOD

научи повече

Akinod се роди от желанието ни да преосмислим обедната почивка.

За тази цел разработихме перфектното решение за хранене навсякъде, но не просто по стария начин. Компактните, издръжливи и красиви аксесоари приканват всички да кажат "не" на нездравословната храна и да преоткрият удоволствието от простите съставки около доброто хранене, на работа или където и да било.

Оригинален както по същество, така и по форма, Akinod - пригоден за времето от деня, когато е най-вероятно да бъде използван - може да се превърне в новата необходимост на съвременните епикурейци.

Продуктите ни се произвеждат или изработват ръчно от материали, както традиционни (дърво, рог, висококачествена неръждаема стомана), така и съвременни (пластмаси, смоли, найлон). Обръщаме специално внимание на производствения процес от съставянето на предварителните скици на дизайна до производството на готовия продукт.

Нашите дизайнери разработват нови изделия и преосмислят традиционните, като се фокусират върху функционалността (тегло, размер, управление, удобство, захват) и естетиката, без да пренебрегват основния елемент на всички наши продукти: удоволствието от боравенето с тях и използването им.