Японски нож Gyutou за рязане на зеленчуци, риба или месо. Как се заточва: > Заточване на точилен камък > Навлажнете точилния камък. > Заточвайте само на точилен камък върху плоски повърхности Употреба и грижа: * Измийте ножа с препарат за миене на съдове преди употреба. * Винаги подсушавайте острието добре след измиване. * Не използвайте четки за почистване или абразивни почистващи препарати Характеристики на продукта: Модел: SRP900 Дължина на острието: 18 см Обща дължина: 30 см Материал на острието: Неръждаема стомана 420J2 Материал на дръжката: ABS Болстер: Неръждаема стомана 420J2 Произведено в Япония (град Секи)
Марка: SEKIRYU Материал: ABSнеръждаема стомана Цвят: черен Производител: OHZAWA SWORDS CO.,LTD., Япония Страна на произход: Япония Вносител: 10х Трейд ЕООД