Японски нож Gyutou за рязане на зеленчуци, риба или месо.
* Острие от молибденова стомана, устойчива на ръжда
* Остро като бръснач
* Дължина на острието: 18 см
* Обща дължина: 30 см
* Дървена дръжка предлага максимален комфорт и контрол
* Лесно за заточване
* Произведено в Япония
Как се заточва:
> Заточване на точилен камък
> Навлажнете точилния камък.
> Заточвайте само на точилен камък върху плоски повърхности
Употреба и грижа:
* Измийте ножа с препарат за миене на съдове преди употреба.
* Винаги подсушавайте острието добре след измиване.
* Не използвайте четки за почистване или абразивни почистващи препарати
Характеристики на продукта:
Модел: SR900
Дължина на острието: 180 мм
Материал на острието: Неръждаема стомана 420J2
Материал на дръжката: Дърво от топола
Болстер: Пластмаса
Произведено в Япония (град Секи)