Продуктови филтри Продуктови филтри

TROIKA

научи повече

TROIKA е немска фирма, лидер на пазара за иновативни и високо качествени ключодържатели. Продуктите на Тройка могат да бъдат перфектен и желан подарък или сувенир.

Даването и избирането на подаръци е емоционално преживяване. Това обяснява защо марката TROIKA е емоционална, човешка и правдоподобна - от вдъхновяващите продукт през атрактивното представяне. Асанте и TROIKA се стремят да Ви помогнат с избора на перфектен подарък за хората, които обичате. С ключодържателите на TROIKA подарявате не само красив подарък, но и качествено изработен предмет, който ще направи впечатление.

Знанията, опитът и космополитността, създадоха сектор, който се основава на индивидуалното отношение към клиента. В частния и бизнес контекст, обширните предложения на TROIKA за подаръци отговарят на духа на времето и автентично отразяват желанията на клиентите и вдъхновяват с множеството си идеи.

Добрата идея е едно, иновативната реализация е друго. TROIKA постига и двете като създава нови продукти, открояващи се на пазара. Новаторските идеи и продуктите са с изключително качество, с които съвременният човек може да се идентифицира.

Освен ключодържатели за всеки вкус, TROIKA и Асанте Ви предлагат висококачествени калъфи за документи, визитници и аксесоари за бюро.

 

1 2
.. 25