Продуктови филтри Продуктови филтри

VICTORINOX

научи повече

Victorinox е Швейцарска компания, която държи на високото качество на своите продукти, добрия дизайн и нуждите на своите клиенти.

Асанте има удоволствието да предлага продуктите на Victorinox, компания, която още от създаването си преди повече от 130 години неотклонно следва принципите: традиции, качество и иновации. Философията на семейната фирма се базира на твърди ценности, които й осигуряват непрекъснат растеж и развитие.

Ние от Асанте държим на високото качество на продуктите, които Ви предлагаме. Знаем, че не бихте направили компромис при избора на перфектния подарък. Victorinox гарантира, че нейните продукти отговарят на най-високите стандарти във всички аспекти и качеството никога не е било компрометирано, независимо от мястото на производство. По-голямата част от Victorinox продуктите са произведени в Швейцария – швейцарски джобни ножчета, кухненски и професионални ножове, часовници и парфюми.

Облекло, портфейли, раници, чанти и различни пътни аксесоари се произвеждат в чужбина, там където техническите и материални ресурси и персонала, необходими за ефективно производство са лесно достъпни. За да се гарантира, че тези продукти ще отговарят на най-високите стандарти, партньорите са избрани внимателно и стандартите за високо качество са строго прилагани.


Нивото на качество е позволило Victorinox да се превърне в лидер в Швейцария и в останалата част от света. Продуктите на Victorinox могат да бъдат перфектен подарък или сувенир. Разгледайте селекцията на Асанте от раници, портфейли, джобни ножчета, кухненски ножове, аксесоари и ключодържатели и изберете Вашия продукт на Victorinox.

1 2 3
.. 23